23948sdkhjf

Middagsupplevelse à la Scan

Köttproducenten bjuder in till gårdsmiddagar i samarbete med restauranger.

Scans sommarturné Gårdsmiddagar, med 100 gäster per tillfälle, inleddes i maj på Skattmansö utanför Uppsala där Stockholmsrestaurangen AG komponerat menyn.

Därefter följde en middagar komponerad av Toso på Bänatorp strax utanför Göteborg och en middag i Malmö på gården Börringe där Holy Smoke BBQ komponerat menyn.

Nu väntar middagar i regi av Johannes Kök på gården Stora Greby strax utanför Linköping 12 augusti och 19 augusti avslutas turnén Skattmansö i Mälardalen där prisade Restaurang AG åter står för menyn.

Gårdsmiddag som koncept tillåter oss att visa upp hela vår verksamhet på ett naturligt sätt med köttet i fokus. Allt kött som Scan producerar kommer från svenska gårdar och tillsammans med våra bönder har vi länge varit en del av svensk landsbygd och mattradition. Med inramningen Gårdsmiddag vill vi visa att ursprung, god djurhållning och kreativ tillagning tillsammans utgör kärnan i äkta matglädje, säger Anna Lind, programansvarig på Scan i en kommentar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109