23948sdkhjf

Fint Finduspris

Finduskoncernens program för hållbart fiske, Fish for Life, vann EUs miljöpris European Business Awards for the Environment.
"Detta initiativ sätter en standard för styrning av ansvarsfullt fiske, främjar och sprider bästa praxis både lokalt och internationellt och har stort engagemang från anställda och intressenter.” Så löd juryns motivering till att just Fish for Life fick utmärkelsen. Priset tillkännagavs av EU:s miljökommissionär Janez Potocnik vid en ceremoni i Bryssel den 2 juni. Fish for Life belönas för sin omfattning, förankring och sina påvisade resultat.
– Detta är ett fantastiskt erkännande för Fish for Life och placerar det bland de främsta mijlöinitiativen i Europa. Förstapriset bekräftar det faktum att Fish for Life är långt mer än bara en märkning på våra produkter – det är ett mångfacetterat program som stöttar en verklig utveckling mot en mer hållbar och ansvarstagande fiskeindustri, säger Inger Larsson, ansvarig för kvalitets- och uthållighetsfrågor på Findus Sverige AB, i en presskommentar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094