23948sdkhjf

Middagsfrid expanderar

Middagsfrid – ett företag som sedan hösten 2007 har bedrivit hemleverans av matvaror till svenska hushåll – fortsätter nu att expandera. Fler svenska orter får nu tillgång till företagets tjänster samtidigt som Middagsfrid fortsätter att växa utanför Sveriges gränser.

För två och ett halvt år sedan startades Middagsfrid av före detta managementkonsulten Kicki Theander. Ett företag med en idé att förenkla middagsbestyren för barnfamiljer och andra hushåll som vill ha bra hemlagad mat lagad från bra råvaror på bordet varje kväll. Middagsfrids kunder får varje vecka, eller varannan vecka om kunden


vill, två matkassar fyllda med råvaror levererade till dörren plus


30-minuters recept för fem middagar. Ledorden är kvalité, klimat och hälsa.- Vi vänder oss till familjer och hushåll som har ambitioner med middagsmaten men som upplever en brist på tid, kunskaper eller fantasi, säger Kicki Theander.I Sverige utökar nu Middagsfrid sina tjänster och finns från och med maj månad även tillgängliga i Norrtälje, Ekerö, Upplands-Bro och Håbo kommun med Bålsta. Sedan i höstas finns Middagsfrid i Danmark och nu har turen kommit till Tyskland och Norge. I Norge är intresset för konceptet med hemleverans med recept och råvaror till veckans vardagsmiddagar stort – därför väntar sig Middagsfrid en stor expansion. Middagsfrid går under namnen Middagsfred i Danmark, KommtEssen i Tyskland och Matenerklar.no i Norge.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078