23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nöjda gäster med svenskt kött

Nästan hälften vill veta var köttet kommer från. 3 av 4 kan tänka sig att betala mer för svenskt kött jämfört med importerat. Svenskt kött på menyn lockar alltså fler gäster!

Många väljer svenskt kött eftersom det gynnar svensk och lokal matproduktion. Svenska djurskyddslagen är en av världens mest ambitiösa, djuren är friska vilket gör att vi har lägst användning av antibiotika i EU. Djurproduktionen i Sverige är dessutom viktig för att vi ska nå flera av våra hållbarhetsmål. Svenskt kött ger ökad biologisk mångfald, öppna landskap, en levande landsbygd, arbetstillfällen och har lägre klimatpåverkan än köttet globalt. Sverige är ett avlångt land med bra förutsättningar för djurhållning i hela landet, där det inte alltid går att odla andra grödor.

När så många som 3 av 4 kan tänka sig att betala mer för svenskt kött jämfört med importerat kan du alltså locka fler gäster med svenskt kött på menyn!

Varför svenskt kött? Här kan du läsa om 6 anledningar att välja svenskt kött.

Svenskt Kött
Franzéngatan 1B
112 51 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5560424995

Kontaktperson

SK
Svenskt Kött
info@svensktkott.se

Sänd till en kollega

0.031