23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Bli en stjärna på kött med Köttskolan – en kostnadsfri digital utbildning

Vill du lära dig mer om hur man tillagar och hanterar kött? Köttskolan är ett helt gratis digitalt utbildningsverktyg.

I Köttskolan kan du eller dina medarbetare lära er mer om hur man väljer, förvarar, lagar och hanterar kött. Du får också tips om hur man kan välja kött utifrån säsong, prisvärda styckningsdetaljer och du får veta varför det är viktigt att välja just svenskt kött! 

Vad kan du om hantering av kött?
Vad vet du om tillagningstemperaturer för kött?
Vad kan du om kött i olika säsonger och högtider?
Är det någon skillnad på antibiotikaanvändningen i svenskt kött jämfört med importerat?
Varför ska man välja svenskt kött?

Lär dig detta och mycket mer i Köttskolan

Svenskt Kött
Franzéngatan 1B
112 51 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5560424995

Kontaktperson

SK
Svenskt Kött
info@svensktkott.se

Sänd till en kollega

0.034